Santa Clara – Marbella

Santa Clara is een ultramodern nieuw complex direct aan een van de mooiste golfbanen van de Costa del Sol. Panoramisch uitzicht op golf en zee. Dicht bij de oude stad van Marbella en op 1 km van de mooiste stranden van Marbella.

 

START VERKOOP  – FASE 1 

 

Gelegen op de eerste lijn van Santa Clara Golf, met uitzicht op de 14 fairway. Een totaal van 104 huizen met drie en vier slaapkamers zullen uw verwachtingen overtreffen en uw droom vervullen om de beste tijden op de best mogelijke locatie te beleven. Santa Clara Living bevindt zich in het oostelijke deel van Marbella, op slechts enkele kilometers van de ingang van de stad. Fantastische golfcomplexen, eersteklas onderwijs- en gezondheidsfaciliteiten en ongetwijfeld de beste stranden in Marbella.

Deze bevoorrechte locatie geeft u toegang tot een grote verscheidenheid aan restaurants, strandclubs en recreatiecentra binnen een straal van 10 minuten. Santa Clara Living heeft directe toegang tot snelwegen (A-7 en AP-7) die u naar Marbella en Puerto Banús, een verscheidenheid aan golfbanen en de rest van de steden aan de Costa del Sol brengen.

Regionale luchthavens in Málaga en Gibraltar bieden snelle en gemakkelijke verbindingen naar bestemmingen over de hele wereld. Geniet van een levendige woonwijk vol mogelijkheden. Dit perfect gepositioneerde complex is ontworpen om een gevoel van ontspanning te bieden in een open ruimte. Woningen bieden een keuze aan uitzichten; u kunt genieten van de lange zomeravonden in woningen op de begane grond met grote terrassen en spectaculaire tuinen of spectaculaire penthouse-appartementen met adembenemende panoramische uitzichten over de golfbaan en de omgeving.

Eigentijds design en hoge kwaliteit in een beveiligd complex aan de voorkant van de golfbaan met prachtig aangelegde tuinen met oude pijnbomen en grote buitenruimtes voor familieplezier met het hoogst mogelijke niveau van privacy. De moderne en stijlvolle sport- en recreatiefaciliteiten in het hart van Santa Clara Living zullen ongetwijfeld een groot deel van uw tijd in beslag nemen. Maar het gaat niet alleen om het verzorgen van uw lichaam, we weten dat u op zoek bent naar een plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Santa Clara Living heeft geprobeerd het open gevoel van de natuurlijke omgeving in het ontwerp van elke woning te brengen.

Uitzonderlijk ruime gecombineerde woonruimtes versterken het gevoel van integratie en harmonie met de lokale omgeving. Grote porseleinen tegelvloeren, gecombineerde woon- en keukenruimtes en grote ramen in zowel slaapkamers als woonkamer profiteren van natuurlijk licht op elk moment van de dag. Spectaculaire terrassen zijn perfect voor buiten dineren en ontspannen in het beste gezelschap. Keukens zijn ontworpen als een integraal onderdeel van de woonruimte om een lichte en ruime leefruimte te creëren die de hele dag kan worden gebruikt. Specificaties weerspiegelen de kwaliteit die u zou verwachten van een dergelijk hoogwaardig project, met kwarts aanrechtbladen, ingebouwde apparatuur en geïntegreerde LED-verlichting voor warmte en verfijning. In de badkamers weerspiegelt de elegantie van grote porseleinen tegels onze algehele toewijding aan kwaliteit en design. 

  • Tuinvilla’s met 3 slaapkamers en 3,5 badkamers zijn 140 m² bebouwd plus 66 m² terras plus 123 m² tuin. Vanaf 959.000 euro. 
  • Penthouses met 3 slaapkamers en 3,5 badkamers zijn 150 m² bebouwd plus 45 m² terras vanuit de woonkamer en 50 m² dakterras. Vanaf 1.060.000 euro. 
  • Tuinvilla’s met 4 slaapkamers en 3,5 badkamers zijn 214 m² plus 80 m² terras vanuit de woonkamer en 280 m² tuin. Vanaf 1.221.000 euro. 
  • Penthouses met 4 slaapkamers en 3,5 badkamers zijn 175 m² bebouwd plus 53 m² terras vanuit de woonkamer en 65 m² dakterras. Vanaf 1.266.000 euro.

 

Features – Villas Higueron

  • tuinvilla’s
  • penthouses
  • spectaculaire terrassen
  • hoogwaardige apparatuur
  • prijzen vanaf € 959.000,-.

Informatiepakket Santa Clara Marbella Vraag brochure en de prijslijst op